Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Ψώνια: € 0.00 0
Προϊόν

Αγορά αυθεντικό Levitra 20mg διαδικτυακό

4.4

Ο όρος στυτική δυσλειτουργία έχει γίνει δόκιμος για να περιγράψει περιπτώσεις που ο άντρας δυσκολεύεται να εμφανίσει στύση ή να την διατηρήσει για όλη τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Δεν υπάρχουν καθορισμένα κριτήρια για τον χρόνο που πρέπει να περάσει από τη διάγνωση του προβλήματος, μέχρι τη στιγμή που ο άντρας θα αναζητήσει θεραπεία.

Δοσολογία:
Δέμα Ανά χάπι Τιμή Εξοικονομείτε Μπόνους
20mg x 4 χάπια € 7.44 € 29.77 Αγορά
20mg x 12 χάπια € 5.40 € 64.83 € 24.48 2 χάπια Αγορά
20mg x 24 χάπια € 4.20 € 100.88 € 77.74 3 χάπια Αγορά
20mg x 48 χάπια € 3.63 € 174.34 € 182.90 5 χάπια Αγορά
20mg x 96 χάπια € 3.21 € 307.69 € 406.79 5 χάπια Αγορά
20mg x 120 χάπια € 3.19 € 382.70 € 510.40 5 χάπια Αγορά

Ποιοι χρειάζονται υποβοήθηση με χάπια

Αν κρίνεις ότι δεν αποδίδεις στην διάρκεια του σεξ όπως θα ήθελες ή όπως έχεις συνηθίσει, ίσως πρέπει να εστιάσεις κατ’ αρχάς στην αιτία του προβλήματος και όχι στα συμπτώματά του. Μια παροδική δυσλειτουργία μπορεί να οφείλεται σε ψυχολογικούς λόγους, όπως το στρες από επαγγελματικές υποχρεώσεις, η κούραση από τις ανάγκες της καθημερινής ζωής, οικονομικές δυσκολίες, υπερκατανάλωση οινοπνευματωδών ή δυσκολίες στη σχέση ή τον γάμο και έλλειψη ουσιαστικής επαφής με τον σύντροφό σου.

Τι κάνει το Levitra ένα ξεχωριστό χάπι

To συστατικό του Levitra είναι η υδροχλωρική Βαρδεναφίλη που λειτουργεί ως αναστολέας της φωσφοδιεστεράσης τύπου 5 - PDE5, όπως και τα άλλα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται τουτοιοτρόπως. Αυτή η ουσία διασπά μια άλλη χημική σύνθεση, τη Cgmp, η οποία διευκολύνει τη ροή αίματος στο πέος, μέσα από τα αγγεία που εξυπηρετούν αυτόν τον σκοπό.

Η διαφορά στο Levitra είναι ότι συνήθως δρα γρηγορότερα και δεν επηρεάζεται από την ταυτόχρονη κατανάλωση φαγητού. Φρόνιμο είναι πάντως να μην καταναλώσεις τροφές πλούσιες σε λιπαρά σε μεγάλη ποσότητα, γιατί υπάρχει ενδεχόμενο να καθυστερήσει η αφομοίωσή του από το πεπτικό σύστημα.

Κάτι που προκαλεί το ενδιαφέρον όσων επιζητούν λύσεις στο θέμα που τους απασχολεί, είναι το γεγονός ότι το Levitra μπορει να ληφθεί άφοβα αν έχει γίνει κατανάλωση οινοπνευματούχων, όπως τζιν, βότκα, ρούμι, ουίσκι, τσίπουρο, κ.ά., καθώς το αλκοόλ δεν το επηρεάζει ούτε στο ελάχιστο. Προσοχή όμως στην υπερκατανάλωση, γιατί αντί για τη ζητούμενη χαλάρωση και ευθυμία, ίσως επέλθει υπνηλία και ατονία.

Κάνε αγορά Levitra 20mg σε τιμή καλύτερη του φαρμακείου

Μέσω του ιντερνετικου φαρμακείου μας μπορείς να βρεις Levitra 20mg στην καλύτερη τιμή και να επωφεληθείς από τις ειδικές προσφορές μας.

Είναι εύκολο να κάνεις αγορά Levitra από Ελλάδα και να το λάβεις σπίτι σου

Απλά πάτησε το κουμπί «Παραγγελία» κάτω από το χάπι με τη δοσολογία που σε ενδιαφέρει. Θα σου ζητηθεί να εισάγεις τα στοιχεία επικοινωνίας και την διεύθυνσή σου, όπως και τον ταχυδρομικό κώδικα και μια εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα θα εξασφαλίσει την αποστολή του πακέτου σου. Σε όποια πόλη και χωριό και αν βρίσκεσαι, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αμφιλοχία, Ηράκλειο, Βόλο, Πειραιά, Λάρισα, Αγρίνιο, Τρίπολη ή ακόμη στη Λάρνακα, τη Λεμεσό ή την Πάφο, το Λεβίτρα θα φτάσει σε σένα πολύ γρήγορα, συσκευασμένο με διακριτικό τρόπο.

Πληροφορίες για να κάνεις παραγγελία Levitra 20mg χωρίς συνταγή

Το Λεβίτρα κυκλοφορεί σε δισκία περιεκτικότητας 10mg και 20mg. Συνήθως η αρχική δόση που συνιστάται από τους ειδικούς είναι 10mg. Δεν απαιτείται συνταγή για την παραγγελία και τη χρήση του υποβοηθήματος αυτού. Απλά κάνε μια επίσκεψη χωρίς καθυστέρηση και χρονοτριβή στις δέουσες ιστοσελίδες του e-shop μας και θα βρεις τα δεδομένα που ψάχνεις για να κάνεις αγορά.

Τι διάρκεια έχει το Levitra και ποιες οι παρενέργειες;

Το φάρμακο με συστατικό τη Βαρδεναφίλη παίρνεται από το στόμα, συνήθως 25-60 λεπτά πριν τη συνουσία και τα αποτελέσματα έχουν διάρκεια γύρω στις τέσσερις με πέντε ώρες.

Η λήψη του Λεβίτρα δεν συνιστάται σε ασθενείς με καρδιαγγειακά προβλήματα, στους οποίους ο θεράπων ιατρός έχει δώσει οδηγίες να απέχουν από το σεξ.

Ανάμεσα στις παρενέργειες είναι υπνηλία, ζαλάδα και πόνος στο κεφάλι ή την πλάτη. Πιο σπάνια μπορεί να προκαλέσει ρινίτιδα, καταρροή, εφίδρωση, αρρυθμία, και δυσπεψία.

 

Ο λογαριασμός μου