Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Ψώνια: € 0.00 0
Παράδοση

Αποστολή και παράδοση

Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα λάβετε την παραγγελία σας στο συντομότερο χρονικό διάστημα. Όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας είναι ετοιμοπαράδοτα, υπάρχει στοκ στην αποθήκη μας και θα σας τα ταχυδρομήσουμε άμεσα.

Μόλις ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της εξόφλησης των προϊόντων που προμηθευτήκατε θα στείλουμε την παραγγελία σας εντός 24 – 72 ωρών. Έχουμε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην διαλογή των συνεργατών μας στον τομέα των ταχυπαραδόσεων ώστε να είναι αξιόπιστοι και να σας παραδώσουν τάχιστα τη διακριτική συσκευασία με τα βοηθήματά σας.

Μπορώ να επιλέξω τον τρόπο αποστολής;

Παρέχουμε δυο διαφορετικούς τρόπους αποστολής. Διαλέγοντας την Κανονική Αποστολή μπορείτε να προσδοκάτε το πακέτο σας μέσα σε 7 έως 21 μέρες. Αν προτιμήσετε την Εξπρές Αποστολή η επίδοση θα γίνει σε 5 ως 7 μέρες από τη στιγμή που το δέμα θα φύγει από το κέντρο διανομής μας.

Έχω τη δυνατότητα να ιχνηλατήσω το πακέτο μου;

Βεβαίως, το ζητούμενο από εμάς είναι να είστε σίγουροι ότι το πακέτο έχει ταχυδρομηθεί και ακολουθεί κανονικά την πορεία του προς τον χώρο σας. Θα δεχτείτε έναν αριθμό ιχνηλάτησης στο e-mail επιβεβαίωσης αποστολής της παραγγελίας σας. Πρέπει να αναμένετε εικοσιτέσσερις έως σαρανταοκτώ ώρες από τη λήψη του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έως ότου ενεργοποιηθεί η λειτουργία παρακολούθησης της διαδρομής της συσκευασίας με τα χαπάκια. Μόλις ο αριθμός γίνει ενεργός, αρκεί να επισκεφθείτε το website https://www.17track.net/ και να πληκτρολογήσετε αυτό το tracking number για να δείτε που βρίσκεται αυτό που αναμένετε.

Τι πρέπει να κάνω αν δεν παραλάβω αυτό που παρήγγειλα;

Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να φτάνουν όλες οι παραγγελίες στον προορισμό τους και υπερηφανευόμαστε για ένα χαμηλότατο ποσοστιαίο κλάσμα αποτυχημένων παραδόσεων. Στην περίπτωση που δεν παραλάβετε μια σωστά εκτελεσμένη παραγγελία εντός του προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος (5-7 ημέρες για την Express και 7-21 ημέρες για τη Standard αποστολή), υπάρχει η πιθανότητα να έχει γίνει κάποιο λάθος με την διεύθυνση προορισμού. Σας παρακαλούμε να ιχνηλατήσετε την παραγγελία σας με τον ειδικό αριθμό που σας κοινοποιήσαμε και να επικοινωνήσετε με την εταιρεία ταχυδιανομών για να εντοπίσετε την αιτία της καθυστέρησης.

Πόσο είναι τα έξοδα μεταφοράς;

Το κόστος των μεταφορικών θα υπολογιστεί στη σελίδα «Ταμείο» την ώρα που παραγγέλνετε και συσχετίζεται με το μέγεθος της παραγγελίας αλλά και του τρόπου αποστολής που θα επιλέξετε (standard ή express).

Προσφέρετε δωρεάν αποστολή;

Εκτός από τις καλοδεχούμενες προσφορές μας και τις ουσιαστικές εκπτώσεις στα σκευάσματα του δικτυακού φαρμακείου, προσφέρουμε και ανέξοδη αποστολή της παραγγελίας σας! Αν το συνολικό κόστος των αγορασθέντων προϊόντων είναι πάνω από 200 ευρώ, δεν θα πληρώσετε απολύτως τίποτα για μεταφορικά τέλη, είναι τόσο απλό! Πρόθεσή μας είναι να σας επιτρέψουμε να αγοράσετε ακόμη πιο φθηνά τα ποιοτικά είδη του e-φαρμακείου μας. Δεν υπάρχει όριο στην ποσότητα που μπορείτε να ζητήσετε να σας ταχυδρομήσουμε. Επιβάλλεται να παίρνετε τα φάρμακα σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης, χωρίς να υπερβείτε τις δοσολογίες που συνιστώνται.

Τι θα συμβεί αν αυτό που περιμένω παραδοθεί κατεστραμμένο ή ανοιγμένο;

Αν ο μεταφορέας παραδώσει τη συσκευασία με τα προϊόντα ανοικτή ή με εμφανή ζημιά, σας ζητάμε να έλθετε σε επαφή αμέσως με το eidikofarmakeio.com αναφέροντας το γεγονός. Εάν είναι δυνατόν, επισυνάψτε μια φωτογραφία ή βίντεο του πακέτου στην κατάσταση που παραδόθηκε, τραβώντας το με το smartphone ή κάποια ψηφιακή κάμερα. Εάν υπάρχει σοβαρή ζημιά στα περιεχόμενα, ενδέχεται να επαναταχυδρομήσουμε τα ίδια φαρμακοσκευάσματα χωρίς απολύτως καμία επιπλέον χρέωση από τη δική σας πλευρά.

Αν ζητήσει το τελωνείο να ελέγξει το περιεχόμενο του πακέτου μου;

Σε περίπτωση που σας κοινοποιηθεί επιστολή από τις τελωνειακές αρχές της χώρας σας, όπου θα ζητείται να καταβάλλετε πρόσθετα τέλη και δασμούς, συμβουλεύουμε να την αγνοήσετε και να αρνηθείτε την πληρωμή. Η παραγγελία θα μας επιστραφεί ως αζήτητη. Ενημερώστε την στήριξη πελατών και θα στείλουν εκ νέου τα πράγματα που παραγγείλατε, χωρίς να καταβάλλετε ουδέν επιπλέον.

Έχω κάποιες απορίες ακόμη…

Αν δεν βρήκατε απάντηση στα ερωτήματα γύρω από την αποστολή, παραλαβή και τιμολόγηση της παραγγελίας, σε όσα αναγράφονται σε αυτήν την ιστοσελίδα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας του eidikofarmakeio.com. Επισυνάπτοντας τον αύξοντα αριθμό παραγγελίας θα διευκολύνετε τους εξειδικευμένους και έμπειρους συνεργάτες του e-shop μας να επεξεργαστούν την ερώτηση και να απαντήσουν ταχύτερα. Είμαστε μονίμως στην υπηρεσία σας, για οιανδήποτε απορία ενδεχόμενα σας προβληματίσει.

 

Ο λογαριασμός μου