Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Ψώνια: € 0.00 0
Πώς να αγοράσετε

Πως θα κάνετε online παραγγελία από το ηλεκτρονικό φαρμακείο μας

Η διαδικασία παραγγελίας από το φαρμακείο μας είναι πολύ απλή. Ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφουμε πιο κάτω και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα χτυπήσει το κουδούνι της πόρτας σας και ένας ταχυμεταφορέας θα σας παραδώσει το διακριτικά συσκευασμένο πακέτο σας.

  • Επιλέξτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει από τον κατάλογό μας στον οποίο περιλαμβάνεται μια μεγάλη ποικιλία σκευασμάτων για την αναβάθμιση της σεξουαλικής σας ζωής
  • Διαλέξτε την ποσότητα
  • Κάνετε κλικ στο κουμπί «παραγγελία» για να προσθέσετε το προϊόν στο καλάθι αγορών σας
  • Αν επιθυμείτε να αγοράσετε και άλλα προϊόντα, επαναλάβετε τα προηγούμενα βήματα
  • Όταν τερματίσετε τις αγορές σας προχωρήστε στην σελίδα Ταμείο (Checkout)
  • Συμπληρώστε προσεκτικά τα στοιχεία που απαιτούνται για την παράδοση. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται όνομα, επώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, πόλη, ταχυδρομικός κωδικός, χώρα, τηλεφωνικός αριθμός, e-mail, μέθοδος αποστολής)
  • Για να οριστικοποιηθεί η παραγγελία σας προχωρήστε στην πληρωμή με πιστωτική ή debit κάρτα Visa, MasterCard, American Express. Τα στοιχεία της κάρτας εισάγονται με ασφαλή σύνδεση (ελέγξτε το λουκέτο στα αριστερά της διεύθυνσης ιστού) για να είστε σίγουροι για την ασφάλεια της συναλλαγής.

Λίαν προσεχώς θα σας αποσταλεί μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε δηλώσει. Αν δεν λάβετε αυτό το επιβεβαιωτικό μήνυμα, τσεκάρετε τον φάκελο με την «Ανεπιθύμητη αλληλογραφία» (SPAM) του προγράμματος διαχείρισης email σας. Αν βρείτε εκεί το μήνυμά μας, ορίστε το ως «επιθυμητό» και προσθέστε το eidikofarmakeio.com στη λίστα ασφαλών αποστολέων, για να παραλαμβάνετε όλα τα μηνύματά μας στο μέλλον.

Πρέπει να κάνω εγγραφή στην ιστοσελίδα για να εξοφλήσω την παραγγελία μου;

Δεν είναι απαιτητό να γίνει εγγραφή κατά την πρώτη αγορά σας από το e-shop μας. Μόλις εκτελεστεί επιτυχώς η πρώτη αγορά σας θα σας κοινοποιήσουμε κωδικούς εισόδου στο σύστημά μας (Username και password) για μελλοντική χρήση. Κάνοντας login με αυτά τα διαπιστευτήρια θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε στην καρτέλα σας παλαιότερες παραγγελίες και να τις επαναλάβετε.

Και αν ξεχάσω ή χάσω τον κωδικό εισόδου μου;

Δεν υπάρχει λόγος να προβληματιστείτε αν χάσετε ή ξεχάσετε τον κωδικό σας. Στη φόρμα σύνδεσης αναγράψτε την διεύθυνση email σας. Θα λάβετε στο inbox σας ένα νέο password το οποίο θα πρέπει να πληκτρολογήσετε για να συνδεθείτε.

Αν η παραγγελία δεν γίνει αποδεκτή;

Αν λάβετε ένα μήνυμα που αναφέρει ότι η παραγγελία σας δεν έγινε αποδεκτή ή ότι υπήρξε κάποιο πρόβλημα με τη συναλλαγή σας, ελέγξτε αν η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήσατε είναι σε ισχύ και αν έχει επαρκές υπόλοιπο για να καλύψει την αξία των προϊόντων που αγοράσατε. Εάν δεν έχετε υπερβεί το πιστωτικό όριο σας, ίσως να πρέπει να επικοινωνήσετε με κάποιον εκπρόσωπο της τράπεζας για να διαπιστώσετε αν επιτρέπονται διαδικτυακές συναλλαγές με τη συγκεκριμένη κάρτα. Μόλις σιγουρευτείτε ότι όλα είναι εντάξει μπορείτε να ενημερώσετε τον λογαριασμό σας και να επικοινωνήσετε ξανά με το eidikofarmakeio.com για να ολοκληρώσετε την πληρωμή. Εναλλακτικά, είναι ίσως βολικότερο να κάνετε μια νέα παραγγελία εισάγοντας στα απαιτούμενα πεδία τα στοιχεία μιας άλλης πιστωτικής κάρτας.

Μπορεί να ακυρωθεί η παραγγελία μου;

Στην περίπτωση που επιθυμήσετε να προβείτε σε ακύρωση της αγοράς σας, παρακαλούμε να μας ειδοποιήσετε άμεσα. Εφόσον δεν έχει γίνει αποστολή του πακέτου σας θα κάνουμε ματαίωση της εντολής σας. Το ποσό που καταβάλλατε θα πιστωθεί στον λογαριασμό της πιστωτικής κάρτας με την οποία εκτελέσατε την αγορά.

Μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου αυτοπροσώπως από κάποιο «κανονικό» κατάστημά σας στην περιοχή μου;

Για να περιορίσουμε το κόστος λειτουργίας μας και να σας προσφέρουμε τα ποιοτικότερα βοηθήματα σε υπερχαμηλές τιμές δε συντηρούμε καταστήματα με φυσική παρουσία, πουλάμε αποκλειστικά και μόνο διαδικτυακά. Είμαστε εδώ για να αποδεχτούμε την παραγγελία σας 24 ώρες το 24ωρο και καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να διεκπεραιώσουμε τις αποστολές σε συντομότατο χρόνο, ώστε να σας παραδοθούν τάχιστα. Έτσι όχι μόνο ψωνίζετε φθηνότερα αλλά γλυτώνετε και πολύτιμο χρόνο!

 

Ο λογαριασμός μου