Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Ψώνια: € 0.00 0
Σχετικά

Σχετικά με εμάς

Το δικτυακό φαρμακείο μας δημιουργήθηκε για να σας προσφέρει ανωτέρου επιπέδου προσωπική εξυπηρέτηση, βασισμένη στις δικές σας ανάγκες.

Θα ανακαλύψετε στις ιστοσελίδες μας μια μεγάλη γκάμα από φάρμακα, επώνυμα και γενόσημα, που θα βελτιώσουν την ερωτική σας ζωή και θα σας τα στείλουμε όπου και αν βρίσκεστε, στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Θεωρούμε ότι κύρια αποστολή μας είναι να προμηθεύουμε τους πελάτες μας με σκευάσματα και βοηθήματα υψηλότατης ποιότητας, χωρίς ιατρική συνταγή.

Γνωρίζουμε πως ο σύγχρονος άνθρωπος ζει συνήθως κάτω από φόρτο εργασίας και πιεσμένο πρόγραμμα και έχει ανάγκη ένα ηλεκτρονικό φαρμακείο όπου όλα γίνονται εύκολα και απρόσκοπτα. Και επιθυμούμε να καλύψουμε αυτή την υπαρκτή ανάγκη με τον καταλληλότερο τρόπο.

Τι είναι η στυτική δυσλειτουργία και πως αντιμετωπίζεται

Το e-φαρμακείο μας ειδικεύεται στην αντιμετώπιση της κατάστασης που παλιότερα ονομαζόταν αντρική ανικανότητα, αλλά εδώ και τριανταπέντε περίπου έτη καλείται στυτική δυσλειτουργία. Πρόκειται για ένα ζήτημα που αντιμετωπίζουν συχνά οι άντρες από μια ηλικία και πάνω.

Εμείς είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε αυτή τη σειρά υποβοηθημάτων, καθένα από τα οποία έχει τις δικές του ιδιότητες, που θα σας χαρίσουν μια ανώτερη ποιότητα ζωής και εντατικότερη απόλαυση στον έρωτα.

Πάνω απ’ όλα η ικανοποίηση των πελατών μας

Έχουμε θέσει ως πρωταρχικό μέλημά μας να δημιουργήσουμε και να συντηρήσουμε μια μακρόχρονη συνεργασία μαζί σας, βασισμένη στην ασφάλεια και την εμπιστοσύνη. Για εμάς ο πελάτης έχει πρωταρχική σημασία και θα αγωνιστούμε με κάθε ικμάδα των δυνάμεών μας για ικανοποιήσουμε τις ανάγκες και τις αξιώσεις του.

Για τον σκοπό αυτό συμπράττουμε με τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές ώστε να είστε πάντα υπερβέβαιοι για την δραστικότητα και την ποιότητα των προϊόντων μας. Έτσι εξηγείται ότι έχουμε ένα μεγάλο ποσοστό άκρως ικανοποιημένων καταναλωτών οι οποίοι γίνονται τακτικοί πελάτες μας που κάνουν αγορές ξανά και ξανά.

Τα καλύτερα προϊόντα στην πιο συμφέρουσα τιμή

Ενώ έχουμε τα καλύτερα προϊόντα, που έχουμε επιλέξει υπεύθυνα, καταφέρνουμε να προσφέρουμε τις πιο συμφέρουσες τιμές σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά, ώστε να δύνανται όλοι να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα των χαπιών για εντονότερη διέγερση.

Μια ομάδα με εμπειρία βρίσκεται στη διάθεσή σας για να διεκπεραιώσει τις παραγγελίες σας και να απαντήσει στα ειδικά αιτήματά σας και τα σχόλιά σας, σε ότι αφορά την παραγγελιοληψία και λειτουργία του site. Δεν δυνάμεθα να παρέχουμε ιατρικές γνωματεύσεις.

Είναι μια ευκολότατη διαδικασία να παραγγείλετε διαδικτυακά ένα προϊόν από τον πλουσιότατο κατάλογό μας, που περιλαμβάνει ότι νεότερο κυκλοφορεί.

Ένα ενημερωτικό δελτίο ειδικά για τους πελάτες μας

Για να σας γνωστοποιούμε περιοδικά τις προσφορές και τις ειδικές εκπτώσεις μας, αλλά και την κυκλοφορία νέων, καινοτόμων προϊόντων, αποστέλλουμε σε τακτά διαστήματα ένα newsletter, στο οποίο αναγράφονται χρήσιμες πληροφορίες. Αν αποφασίσετε, ανά πάσα στιγμή, να διαγράψετε την διεύθυνση τηλεταχυδρομείου σας από τη λίστα αποδεκτών, ώστε να μη λαμβάνετε αυτές τις ενημερώσεις, η διαδικασία είναι σύντομη και απλή.

Επίσης, σεβόμενοι την ιδιωτικότητά σας και τη νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων, δεν θα γνωστοποιήσουμε ποτέ τα στοιχεία σας σε κάποιον τρίτο, ενώ όλες οι αποστολές συσκευάζονται με ειδικό τρόπο, χωρίς διακριτικά στοιχεία που θα μπορούσαν να φανερώσουν το περιεχόμενό τους σε αδιάκριτα μάτια.

Ψάχνουμε πάντα τρόπους να καλυτερεύσουμε το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχουμε στην πελατεία μας και στηριζόμαστε στην συννενόηση μαζί σας για να το πετύχουμε. Περιμένουμε με ανυπομονησία τα σχόλια, τις παρατηρήσεις, τις υποδείξεις και τις συμβουλές σας, στα οποία θα απαντήσουμε το ταχύτερο δυνατόν και θα μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί στην εξυπηρέτησή σας.

Μπορείτε να έλθετε σε επαφή μαζί μας μέσω της ειδικής διαδικτυακής φόρμας που θα βρείτε στο website μας και με ηλεκτρονική επιστολή.

Αν λοιπόν επιθυμείτε ποιοτικά βοηθήματα από κορυφαίους προμηθευτές, εκπτώσεις και προσφορές, πανελλαδική αποστολή, άμεση εξυπηρέτηση, διακριτικό πακετάρισμα, ασφάλεια στις συναλλαγές και όλα αυτά χωρίς ιατρική συνταγή, εμείς είμαστε εδώ.

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας και ευχόμεθα ευχάριστες αγορές!

 

Ο λογαριασμός μου